ZONGULDAK / EREĞLİ - Gazi İlkokulu

0(372) 323 29 92
Elmatepe Mahallesi Cami Yanı Sokak No3
Vizyon
Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişime açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Doğal Gaz
Kolay
Halk Otobüsleri
Elmatepe Mah. Yarma Cami Sok. No:3
İlçe Uzaklık: 3 dk İle Uzaklık: 45 dk
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA BEŞ SINIFA HALK OYUNLARI OYNAMAKTADIR. HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ DESTEĞİ İLE HALK OYUNLARI KURSU AÇILMIŞTIR.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZDA ZONGULDAK VALİLİĞİMİZİN AKILZON, ROBOTİK KODLAMA VE DYNED PROJELERİ UYGULANMAKTADIR.
ERKEN OKURYAZARLIĞI DESTEKLEME PROJESİ