ZONGULDAK / EREĞLİ - Gazi İlkokulu

Ock

Okulumuzda Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi koordinesinde " Öfke ve Stres Yönetimi Eğitimi" çalışmaları tüm sınıflar düzeyinde sınıf rehber öğretmenleri tarafından tamamlandı. Öğrencilerimiz yapılan etkinliklerle hem eğlendiler hem de duygularının farkına vararak öfke ve stres yönetimi konusunda bilinç kazandılar. Öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Kas

Hayatının en son anına kadar ülkesine hizmet etmiş olan büyük devlet adamı Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümsüzlüğe geçişinin 84. yıldönümünde saygı, sevgi, özlem ve minnetle anıyoruz.

Projemize hızlı bir giriş yaptık.

GEÇMİŞİMİN ŞARKISI

Projemizle, geçmişte kullanılan kültürümüze ait eşyaları bulup, bunları sanal ortama aktarmaları yoluyla gerçekleşecektir. Bu şekilde oluşturulan sanal müzeyle öğrencilerimizin, geçmişte kullanılan eşyaları tanımasını ve zaman içinde değişimlerini fark etmeleri sağlanacaktır. Projemiz, öğrencilerimizin çalışmalarının birleştirilmesi ile oluşacak ve sanal müze ile büyük kitlelere ulaştırılacaktır. Yazılacak şiir ve bestelenecek şarkı ile öğrencilerimize eğlendirici ve öğretici bir ürün ortaya koymayı amaç edindiğimiz projemizi aşağıdaki adreslerden takip edebilirsiniz.